Η Mercedes-AMG SLC θα φοράει έναν twin-turbo V6

Σχετικά άρθρα

slc

H Mercedes-Benz πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης της SLC, δηλαδή της ανανεωμένη SLK, με το μοντέλο να αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στους επόμενους μήνες, πιθανότατα στο Detroit τον Ιανουάριο.

Για την κίνηση του γερμανικού roadster οι πληροφορίες που ξέρουμε μέχρι σήμερα λένε ότι θα διαθέτει μια γεμάτη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου. Αρχικά η SLC 200 θα φορά τον 2,0-λιτρο κινητήρα απόδοσης 184 ίππων με 300 Nm ροπής, την SLC 300 να φορά έναν 2,0-λιτρο κινητήρα, που παράγει 245 άλογα με 370 Nm ροπής. Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων, η SLC 250d θα αποδίδει 204 άλογα με 500 Nm ροπής.

Η μέχρι πρότινος κορυφαία SLK 55 AMG φορούσε έναν 5.5-λ’ιτρων ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα, απόδοσης 421 ίππων, αλλά επειδή η ατμόσφαιρα δυστυχώς έχει πεθάνει το ανανεωμένο μοντέλο θα φοράει έναν twin-turbo V6 3-λίτρων. Αυτό αποκάλυψε το αφεντικό της AMG, Tobias Moers, μιλώντας σε αυστραλιανό μέσο, με τον κινητήρα να είναι παρόμοιος με αυτόν που εξοπλίζονται τα AMG Sport Line μοντέλα, όπως η GLE 450. Παρόλα αυτά αναμένεται να αποδίδει περισσότερα από 362 άλογα και 520 Nm ροπή, που διαθέτει η έκδοση του SUV.

Ο Moers δήλωσε χαρακτηριστικά:

Δεν είναι ένας ειδικός κινητήρας. Είναι περισσότερο μέρος της οικογένειας AMG, απ’ότι τα sport μοντέλα μας σήμερα. Γι ‘αυτό πρόκειται να αλλάξει κάτι, ας περιμένουμε και να δούμε.

και συνέχισε δίνοντας μερικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο:

[Η παρουσίαση] Είναι κοντά, δεν είναι πολύ μακριά, νομίζω ότι μπορούμε να παρουσιάσουμε το αυτοκίνητο στο Ντιτρόιτ. Είναι το πιο σπορ και – όσον αφορά την δυναμική συμπεριφορά – το πιο καλό SLK που φτιάξαμε ποτέ. Είναι ένα ωραίο αυτοκίνητο.

Το μοντέλο διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα με LED φώτα ημέρας, νέους προφυλακτήρες, νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου και στο εσωτερικό θα αποκτήσει νέες επενδύσεις και νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν αρκετά νέα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης, με τις παραδόσεις του να ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2016.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...