Πλησιάζει η ανακοίνωση εξαγοράς της Lotus από τη Renault;

Σχετικά άρθρα

Lotus F1 Team

Το ενδιαφέρον της Renault για επιστροφή στη Formula 1 ως ομάδα ήταν από την αρχή πραγματικό και ουσιαστικό. Οι Γάλλοι είχαν συνομιλίες ακόμα και με την Toro Rosso, ωστόσο η ιταλική ομάδα ξεκαθάρισε πως ό,τι έγινε ήταν κυρίως για τυπικούς λόγους. Έτσι, όλα στράφηκαν γύρω από την Lotus (πρώην Renault), με την ομάδα του Enstone να ανταποκρίνεται πολύ θετικά.

Η επισημοποίηση της συμφωνίας και οι ανακοινώσεις είναι θέμα χρόνου. Μήπως, όμως, δε θα πρέπει να περιμένουμε πολύ μέχρι τότε; Σύμφωνα με το Auto Motor und Sport, του οποίου οι πληροφορίες είναι σωστές τις περισσότερες φορές, οι δύο εταιρείες δουλεύουν πάνω σε μία κοινή ανακοίνωση για τον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν, στο Abu Dhabi, στις 27-29 Νοεμβρίου.

Τον περασμένο μήνα είχαμε διαβάσει πως η συμφωνία θα ανακοινωθεί στα τέλη του έτους, ωστόσο φαίνεται πως δε θα χρειαστεί να κάνουμε υπομονή μέχρι τότε. Επίσης, το θέμα αυτό ενδέχεται να παίξει καταλυτικό ρόλο και στο πρόβλημα της Red Bull με τον κινητήρα της για το 2016, μιας και φαίνεται πως η γαλλική εταιρεία δε θα πετάξει στα κρύα του λουτρού την αυστριακή ομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...