Ενθουσιασμός στη Lotus για την πολύ πιθανή εξαγορά από την Renault

Σχετικά άρθρα

2010 Formula One Testing.

Σχεδόν δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση της Lotus από τη Renault και η επιστροφή των Γάλλων ως ομάδα στη Formula 1. Η επιστολή κάνει σαφές το ενδιαφέρον της γαλλικής εταιρείας, και η βρετανική ομάδα θα αποκτήσει κατά πάσα πιθανότατα ξανά τον προηγούμενο ιδιοκτήτη της.

Η αντίδραση της Lotus στα σχέδια της Renault είναι παραπάνω από θετική, με τον αναπληρωτή επί κεφαλής της ομάδας, Federico Gastaldi, να δηλώνει πως όλοι στο Enstone ανυπομονούν για να πάρει σάρκα και οστά η εξαγορά από τους Γάλλος, καθώς είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Φαίνεται πως θα παντρευτούμε ξανά, κάτι που είναι ενδιαφέρον, γιατί είχαμε κάποιες σχέσεις στο παρελθόν. Είναι θετικό για το άθλημα και θετικό για το Enstone ότι μια εταιρεία με την ιστορία και το κύρος της Renault προσπαθεί να ενισχύσει τον ρόλο της στη Formula 1.

Είναι αλήθεια ότι βιώσαμε κάποια χτυπήματα τα περασμένα χρόνια, αλλά επίσης είχαμε και κάποιες εξαιρετικές στιγμές, και αυτό μας κάνει όλους εξαιρετικά ενθουσιασμένους για να δείξουμε σε όλους τι είμαστε ικανοί να κάνουμε.

Lotus

Σε παρόμοιο ύφος και οι δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή της Lotus, Nick Chester, ο οποίος κάνει λόγο για ένα νέο κεφάλαιο στη σχέση με τη Renault.

Φαίνεται πως θα έχουμε συναρπαστικές στιγμές στο μέλλον. Έχουμε δουλέψει τρομερά στενά με τη Renault για πολλά χρόνια στην ιστορία, έτσι θα είναι συναρπαστικό να ξεκινήσει μια νέα φάση στις σχέσεις μας. Υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να κάνουμε για τη νέα σεζόν, έτσι ποτέ δεν έχουμε βαρετές στιγμές στο Enstone.

Romain Grosjean

Όσο για τον δεύτερο οδηγό της ομάδας, το συμβόλαιο του Romain Grosjean με την Haas άφησε κενή θέση, έτσι οι υπεύθυνοι θα πρέπει να βρουν τον team-mate του Pastor Maldonado, που παραμένει στην ομάδα, με τον Gastaldi να λέει:

Ο Grosjean ήταν ένα δυνατό μας χαρτί όλα αυτά τα χρόνια και σίγουρα θα μας λείψει. Ξέρουμε ότι ο Pastor επιβεβαιώθηκε και ξέρουμε ότι υπάρχουν αρκετοί καλοί οδηγοί που είναι διαθέσιμοι, κι εμείς κάνουμε τα πάντα για να βεβαιωθούμε ότι θα καλύψουμε την θέση οδήγησης που είναι κενή. Θα κάνουμε συζητήσεις σε αρκετά μέρη και μετά, κάποια στιγμή, θα υπάρξει κάποια ανακοίνωση.

[Πηγές: ESPN, Sky Sports]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα