Γιγαντιαία μυστηριώδη τρύπα στην Αμερική καταπίνει 15 αυτοκίνητα

Σχετικά άρθρα

529059

Κάτι πολύ παράξενο συνέβη Σάββατο πρωί στην πόλη Meridian του Mississippi, καθώς μια τεράστια τρύπα άνοιξε σε χώρο στάθμευσης εστιατορίου και “κατάπιε” περίπου 15 αυτοκίνητα.

Η αιτία της τρύπας πλάτους περίπου 11 μέτρων, μήκους περισσότερα από 125 μέτρων και βάθους 4,5 μέτρων παραμένει άγνωστη, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι δεν οφείλεται σε κάποια υπόγεια διαρροή νερού αλλά σε κατάρρευση κάποιας υπόγειας σπηλιάς.

Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς, με τους θαμώνες του εστιατορίου να αναφέρουν ότι ένιωσαν σαν να έκανε σεισμό. Οι τοπικές αρχές απέκλεισαν την περιοχή ώστε να κρατήσουν μακριά τους κατοίκους και να διαφυλάξουν μελλοντική δραστηριότητα του φαινομένου.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...