Η VW θα παρέχει αμνηστία στους εργαζόμενους της μέχρι το τέλος του Νοέμβρη

Σχετικά άρθρα

vw logo volkswagen

Η Volkswagen συνεχίζει την εσωτερική έρευνά της για να βρει την αιτία του σκανδάλου που την έχει κλονίσει συθέμελα και την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως δεν θα απολύσει όσους υπαλλήλους της (όχι ανώτατα στελέχη) τις δώσουν λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με το σκάνδαλο χειραγώγησης εκπομπών με το παράνομο λογισμικό.

Φαίνεται όμως πως το κίνητρο αυτό δεν έχει κάνει αρκετούς χαμολόβαθμους υπαλλήλους της VW να αποκαλύψουν λεπτομέρειες, μιας και όπως πιστεύουν οι ερευνητές, γνωρίζουν για το παράνομο λογισμικό, αφού έπαιρναν εντολές από τα μεγαλοστελέχη της γερμανικής εταιρίας. Έτσι σύμφωνα με άρθρο της Sueddeutsche Zeitung, η VW έχει δώσει προθεσμία αμνηστίας μέχρι το τέλος του Νοέμβρη στους υπαλλήλους εκείνους που θα αποκαλύψουν λεπτομέρειες. Όσοι υπάλληλοι μιλήσουν μέχρι τότε, η VW δεν θα προχωρήσει στην απόλυσή τους, αλλά αν κάποιος ομολογήσει από τον Δεκέμβριο και μετά, τότε θα δει και την πόρτα εξόδου της εταιρίας.

Στις σχετικές ειδήσεις ο Martin Winterkorn παραιτήθηκε χθες τόσο από την θέση του προέδρου της Audi όσο και από την θέση του προέδρου της Truck & Bus GmbH, λίγες εβδομάδες μετά την παραίτησή του από την θέση του CEO της Porsche SE.

Για να διαβάσεις τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το σκάνδαλο της Volkswagen πάτησε εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...