Μια BMW M3 E46 στα 0-270 χλμ/ώρα

Σχετικά άρθρα

BMW M3 E46

Είναι ένα από τα πιο λατρεμένα, πιο όμορφα και φυσικά πιο «αλήτικα» αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει η BMW, η αυτοκινητοβιομηχανία της Γερμανίας και γενικότερα η αυτοκίνηση, θα τολμήσω να πω. Ο λόγος για την M3 E46, η οποία είναι κατέχει την πρώτη θέση στην προσωπική μου λίστα με τα αυτοκίνητα της γερμανικής φίρμας, διότι τα χαρακτηριστικά της δε μου αφήνουν άλλη επιλογή.

Να πω για την εμφάνισή της; Για τον S54 I6 κινητήρα της; Για τον ήχο της; Για τον χαρακτήρα της που σε προκαλεί να μη σταματήσεις τα… παιχνίδια μαζί της; Νομίζω πως όλα αυτά είναι γνωστά σε όλους μας, έτσι καλό θα ήταν να τη δούμε σε επιτάχυνση από στάση μέχρι τα 270 χλμ/ώρα.

Αυτό συμβαίνει στο τέλος του παρακάτω video, ενώ πρώτα θα δεις την E46 σε burnout, αλλά θα ακούσεις και τον κινητήρα της σε μαρσαρίσματα. Το αυτοκίνητο ίσως να είναι βελτιωμένο, κάτι που δεν ξεκαθαρίζεται από τον uploader.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...