Ο Verstappen δικαιολογεί τον Hamilton

Σχετικά άρθρα

Rosberg-Hamilton

Ένας από τους πιο επιθετικούς και ικανούς οδηγούς στο προσπέρασμα είναι ο Lewis Hamilton. Αυτό δε φάνηκε τόσο στον τελευταίο αγώνα, διότι ο Βρετανός, ενώ σε κάποια σημεία είχε καλύτερο ρυθμό κι έφτασε τη διαφορά από τον Nico Rosberg ακόμα και στα 4 δέκατα, δεν μπόρεσε να τον απειλήσει, ζητώντας από την ομάδα του μια νέα στρατηγική, η οποία φυσικά ποτέ δεν ήρθε.

Αντίθετα, εξαιρετικά τα πήγε στα προσπεράσματα ο Max Verstappen, που κέρδισε για ακόμα μία φορά τα θετικά σχόλια των οπαδών. Ο μικρός έκανε μερικές πολύ καλές προσπεράσεις, με αποκορύφωμα αυτή στον Sergio Perez, την οποία εμπνεύστηκε από τους Michael Schumacher και Kimi Raikkonen. Ο οδηγός της Toro Rosso δικαιολογεί τη δυσκολία του Hamilton, καθώς πιστεύει ότι δεν είναι εύκολο να περάσεις κάποιον που έχει το ίδιο μονοθέσιο με το δικό σου.

Max Verstappen

Ίσως να έχουν πρόβλημα όταν είναι ο ένας κοντά στον άλλον. Επίσης, η ταχύτητά τους είναι μεγαλύτερη, ενώ και οι δύο είχαν πολύ καλό ρυθμό και είναι ίσως πιο δύσκολο γι’ αυτούς. Ξέρω πως, όταν υπάρχει μάχη μεταξύ των Toro Rosso, είναι δύσκολο να περάσεις, έτσι, όταν έχεις το ίδιο μονοθέσιο, είναι πολύ δύσκολο.

Εμείς έχουμε πολύ καλή ταχύτητα στις στροφές και καλύψαμε τη διαφορά από τις Lotus, Sauber και Force India στις γρήγορες στροφές ακόμα και όταν ήμασταν πίσω. Είναι σίγουρα πιο δύσκολο. Για τη Mercedes, είναι το ίδιο παντού, στις στροφές και τις ευθείες, κάτι που κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Και, όταν είσαι πίσω, χάνεις πολύ στις γρήγορες στροφές. Επομένως, μπορώ να καταλάβω αυτό που έλεγε ο Lewis.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα