Από τους Schumacher και Raikkonen παραδειγματίστηκε ο Verstappen

Σχετικά άρθρα

Verstappen-Perez

Παρόλο που είναι ο νεότερος οδηγός στην ιστορία της Formula 1, ο Max Verstappen έχει καταφέρει να συγκεντρώσει αρκετά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο μικρός είναι γρήγορος κι επιθετικός, ενώ δύσκολα σταματά να προσπαθεί για ένα προσπέρασμα όταν ξέρει ότι είναι πιο γρήγορος από τον οδηγό μπροστά του.

Στον χθεσινό ανιαρό αγώνα, ο 18χρονος έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές προσπεράσεις στο Senna S, κερδίζοντας την 9η θέση από τον Sergio Perez. Ο οδηγός της Toro Rosso είπε να μιμηθεί τον Kimi Raikkonen, όταν το 2012 ο Φινλανδός προσπέρασε με παρόμοιο τρόπο τον Michael Schumacher, όπως παραδέχεται ο ίδιος, ενώ φροντίζει να δώσει τα εύσημα στον Perez, διότι ο Μεξικανός δέχθηκε να παραχωρήσει τη θέση του χωρίς να είναι ξεπεράσει το όριο των αμυντικών κινήσεων.

Το είδα πριν από μερικά χρόνια, μεταξύ των Raikkonen και Schumacher. Σκέφτηκα ότι θα είναι ωραίο και στη συνέχεια είχα την ευκαιρία να το κάνω. Μπορεί εσύ να κάνεις το καλύτερο που μπορείς, αλλά, αν ο άλλος δεν ενδιαφέρεται και σε χτυπήσει, τότε όλα τελείωσαν. Ευτυχώς, ο Checo ήταν πολύ δίκαιος, έτσι είχαμε μια σπουδαία μάχη.

Φρέναρα στην εξωτερική και προσπάθησα να μην μπλοκάρω. Προσπάθησε να μου ανοίξει τη γραμμή και ακουμπήσαμε λίγο στη στροφή 2. Αλλά, ήταν καλό για ‘μένα, γιατί κατάφερα να ολοκληρώσω το προσπέρασμα με επιτυχία. Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, γιατί ήταν δύσκολο να κρατήσουμε πίσω μας τη Force India και τη Lotus (λόγω κινητήρα), αλλά απόλαυσα τις μάχες και τα προσπεράσματα, έτσι ήταν ένας πολύ θετικός αγώνας.

https://www.youtube.com/watch?v=3RXUCct9PsE

Η αντίστοιχη προσπέραση του Raikkonen στον Schumacher:

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα