Mercedes-AMG: Δεν έχουμε χρόνο για ένα hypercar

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo (11)

Παρότι οι φήμες λένε ότι η Mercedes-AMG ετοιμάζει νέο supercar με V12 και ηλεκτροκινητήρα, κάτι τέτοιο ήρθε να απορρίψει ξανά το αφεντικό της AMG, Tobias Moers.

Έτσι, το πιο γρήγορο μοντέλο που μπορείς να αγοράσεις σήμερα από μια αντιπροσωπεία της εταιρίας από τη Στουτγάρδη, είναι η Mercedes-AMG GT S. Και αυτή θα παραμείνει, καθώς παρά το δέλεαρ του να εισέλθει στην κατηγορία μοντέλων, όπως η Porsche 918, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πραγματικότητα.

Όταν ο Moers ρωτήθηκε αν η Mercedes-AMG εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός ανταγωνιστή των LaFerrari, P1, 918 η απάντηση ήταν κατηγορηματικά αρνητική, καθώς προς το παρόν οι Γερμανοί είναι αρκετά απασχολημένοι με τις τρέχουσες παραγγελίες των υπαρχόντων μοντέλων τους.

Mercedes-Benz AMG Vision Gran Turismo Racing Series 4

Και όλα αυτά, μετά την ανακοίνωση της Mercedes-AMG νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα ότι αυξάνει την παραγωγή του V12 κινητήρα της, επειδή προσδοκά αύξηση των AMG μοντέλων. Έτσι μέρος της παραγωγής κινητήρων από το εργοστάσιο της AMG στο Affalterbach μεταφέρεται στο Mannheim της Daimler. Στο εργοστάσιο αυτό, από τον Φεβρουάριο του 2016 θα κατασκευάζεται πλέον ο V12 biturbo AMG κινητήρας, με το “one man, one engine” να συνεχίζεται και έτσι ο κάθε νέος V12 κινητήρας που θα κατασκευάζεται στο Mannheim.

ΠηγήAutoblog.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...