Η Volkswagen κατασκεύασε το 43.000.000στο αυτοκίνητό στο Wolfsburg

Σχετικά άρθρα

43 Millionen Autos aus dem Volkswagen Werk Wolfsburg

Το σκάνδαλο χειραγώγησης εκπομπών της Volkswagen έχει επισκιάσει κάθε τι που κάνει η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ευρώπης, αλλά το ορόσημο των 43 εκατ. αυτοκινήτων που έχει κατασκευάσει στο κεντρικό της εργοστάσιο στο Wolfsburg αποτελεί είδηση.

Το 43.000.000στο αυτοκίνητο, ένα λευκό VW Touran, βγήκε από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου την περασμένη Τρίτη, 24 του μηνός. Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο η VW κατασκευάζει τα Golf, Touran και Tiguan, με τις προετοιμασίες για την έναρξη της παραγωγής του νέου Tiguan να βρίσκονται σε εξέλιξη, ώστε το νέο SUV να ξεκινήσει τη παραγωγή του από τις αρχές Ιανουαρίου.

Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο, το οποίο λειτουργεί από το 1938, το VW Group έχει κατασκευάσει περισσότερα από 20 μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων του Golf, Touran, Tiguan, Polo, Passat, Jetta, Bora, Audi 50, Audi 80, Audi 100 και SEAT Arosa.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tο Σεπτέμβριο τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του VW Transporter

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), για να ανακοινώσει σήμερα ότι το μοντέλο θα αποκαλυφθεί...

Η VW παρουσιάζει τα ID.3 GTX και ID.7 GTX Tourer

Τις γρήγορες GTX εκδόσεις των ID.3 και ID.7 Tourer παρουσίασε σήμερα η Volkswagen. Ξεκινώντας από το ID.3 GTX, είναι πισωκίνητο και στην έκδοση GTX...
Autoblog.gr