Η έκδοση παραγωγής του Lexus LF-LC concept θα πάει στο Detroit;

Σχετικά άρθρα

Lexus LF-LC spy photo

H Lexus αρχικά παρουσίασε το LF-LC concept το 2012 και όλοι περιμέναμε να το δούμε σε έκδοση παραγωγής. Τα χρόνια όμως περνούσαν και αντί για κάτι τέτοιο η ιαπωνική εταιρία μας το έδειξε απλά σε νέο χρώμα το 2013.

Νέες πληροφορίες, όμως, από την Αυστραλία αναφέρουν ότι στην προσεχή έκθεση του Detroit τον Ιανουάριο θα δούμε επιτέλους την πολυπόθητη έκδοση παραγωγής. Σε αυτό συντελούν και οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το περασμένο καλοκαίρι, με την έκδοση δρόμου του ιαπωνικού 2+2 να προσφέρεται σε δύο παραλλαγές, το LC 500 και το LC 500h. Η πρώτη θα φοράει τον γνωστό ατμοσφαιρικό 5-λιτρο V8 κινητήρα απόδοσης 477 ίππων και 530 Nm ροπής, στέλνοντας τη κίνηση στους πίσω τροχούς μέσω ενός 10-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου εξελιγμένου από την Aisin.

Lexus LF-LC Blue Concept

Η υβριδική έκδοση λέγεται ότι θα φοράει έναν νέο 3.5-λίτρων V6 κινητήρα απόδοσης 313 ίππων, ο οποίος θα συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 220 ίππων, με την συνδυαστική ιπποδύναμη να ξεπερνάει τα 477 άλογα.

Τέλος, ενδέχεται να υπάρξει και μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση, με την LC R να φοράει έναν νέο 4-λιτρο V8 κινητήρα, που μαζί με δύο ηλεκτροκινητήρες εκτιμάται ότι θα αποδίδει περίπου 610 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...