Παραλαβή τροπαίων για Hamilton και Mercedes

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Τα πρωταθλήματα της FIA έχουν ολοκληρωθεί και η Παγκόσμια Ομοσπονδία μοίρασε τα βραβεία στους οδηγούς και τους κατασκευαστές. Πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η Formula 1 και πιο συγκεκριμένα οι Lewis Hamilton και Mercedes. Οι δυο τους κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά το παγκόσμιο πρωτάθλημα, με χαρακτηριστική άνεση, καθώς δεν υπήρχε κανένας να τους απειλεί.

Ο Hamilton κατάκτησε για πρώτη φορά δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα, κάτι που έχουν πετύχει άλλοι 10 οδηγοί στην ιστορία του αθλήματος. Ο Βρετανός δήλωσε στην εκδήλωση:

Είναι σχεδόν αδύνατο να περιγράψω τι σημαίνει να είσαι τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Είναι ένα όνειρο, ένα απίστευτο συναίσθημα και είμαι πολύ περήφανος για την οικογένειά μου για όλα όσα έχουν κάνει για ‘μένα. Θυμάμαι πόσο σκληρά έκαναν θυσίες ο πατέρας και η μητέρα μου για ‘μένα. Έχει περάσει πολύς καιρός. Είμαι στους αγώνες για 22 αγώνες. Φέτος, η νίκη στο Austin και η διασφάλιση του πρωταθλήματος ήταν ένας από τους πιο ιδιαίτερους αγώνες. Υπάρχει ένα τεράστιο συναίσθημα υπερηφάνειας για ό,τι έχω κάνει.

Max Verstappen

Τα δικά τους τρόπαια για τη δεύτερη και τρίτη θέση παρέλαβαν οι Nico Rosberg και Sebastian Vettel. Εκεί βρέθηκε και ο Max Verstappen, που ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη του αγώνα και πήρε τα βραβεία προσωπικότητα της χρονιάς, rookie της χρονιάς και κίνηση της χρονιάς. Οι πρωταθλητές του WEC, Mark Webber, Brendon Hartley και Timo Bernhard, όπως και ο Sebastien Ogier, για το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα στο WRC. Τις φωτογραφίες της εκδήλωσης μπορείς να τις βρεις εδώ.

ΠηγήFIA

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...