Button: Ο Hamilton δεν πήγε στη Mercedes ξέροντας ότι θα κερδίσει

Σχετικά άρθρα

www.hoch-zwei.net

Σύμφωνα με τον Jenson Button ο φετινός πρωταθλητής στάθηκε τυχερός παίρνοντας την απόφαση να πάει στη Mercedes, καθώς αυτή βασιζόταν στο συναίσθημα του Lewis Hamilton και όχι στα δεδομένα που είχε ο Βρετανός για την εξέλιξη του κινητήρα της Mercedes.

Ο Lewis είναι ένας από τους ταχύτερους οδηγούς που πέρασαν ποτέ από τα μονοθέσια της F1, αλλά δεν ήξερε (για την ταχύτητα της Mercedes) όταν υπέγραψε. Όλοι είμαστε συναισθηματικοί, έτσι πήρε την απόφαση και απέδωσε.

Νομίζω κανένας δεν θεωρεί πως πήρε τη σωστή απόφαση εκείνη τη περίοδο και όταν την πήρε δεν ήταν σωστή. Μπήκε όμως σε μια ομάδα η οποία βελτιώθηκε θεαματικά. Έκαναν φανταστική δουλειά, αλλά δεν ήταν δυνατό να το είχε προβλέψει εκείνη τη στιγμή. Θεωρώ πως ήταν ενοχλημένος με τη κατάσταση στη McLaren. Ήταν μετά από την εγκατάλειψή του στη Σιγκαπούρη (2012) ενώ ήταν στην πρώτη θέση.

Σίγουρα ο Βρετανός οδηγός στάθηκε τυχερός όταν επέλεξε τη Mercedes, αλλά ο Button δεν γίνεται να γνωρίζει όλα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στη Γερμανική ομάδα και τον Hamilton μέχρι να υπογραφούν τα συμβόλαια. Οι ομάδες, άλλωστε, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να προσελκύσουν τους καλύτερους πιλότους, υποσχόμενες ανταγωνιστικά μονοθέσια και ραγδαία εξέλιξη κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το μόνο που έχει να κάνει ο Button για να τα επιβεβαιώσει όλα αυτά… είναι να ρωτήσει τον Alonso.

ΠηγήBBC

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...