H Τesla προσλαμβάνει 1.656 άτομα παγκοσμίως

Σχετικά άρθρα

2013-tesla-model-s-badge-photo-517012-s-1280x782

Αν είναι σε αναζήτηση δουλειάς στην αυτοκινητοβιομηχανία, τρέξε στο site της Tesla, καθώς η αμερικάνικη εταιρία ψάχνει για νέους εργαζόμενους. Υπάρχουν 1.649 ανοικτές θέσεις σε όλο τον κόσμο, και έτσι δεν χρειάζεται καν να αφήσεις την Ευρώπη και να μετακομίσεις στην Καλιφόρνια, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Πιο συγκεκριμένα η Tesla προσλαμβάνει πωλητές στην Αμερική, τεχνίτες οχημάτων στη Νορβηγία, και συμβούλους πωλήσεων στη Γαλλία και στη Γερμανία. Η Tesla θέλει επίσης αρκετούς μηχανικούς για την ημι-αυτόνομη τεχνολογία Autopilot, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αφεντικό της εταιρείας, Elon Musk. Σε μια σειρά από tweets, ο Musk είπε πως αυτοί οι νέοι εργαζόμενοι δεν χρειάζονται απαραιτήτως εμπειρία από το τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, και θα καλέσει σε συνέντευξη τους υποψήφιους εργαζομένους προσωπικά.

tesla elon musk

Τις προηγούμενες μέρες η Telsa, έχασε ένα σημαντικό μέλος της, όταν η Google προσέλαβε τον επικεφαλής του προγράμματος Robert Rose. Πάντως, παρά τον τεράστιο αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, το να πάρεις μια θέση εργασίας στην Tesla δεν είναι εύκολο, καθώς σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο ανθρωπίνου δυναμικού, Arnnon Geshuri, στους τελευταίους 14 μήνες δέχτηκαν 1,5 εκατομμύρια αιτήσεις από όλο τον κόσμο.

Η Tesla, σύμφωνα με το Bloomberg, απασχολεί σήμερα περισσότερους από 14.000 εργαζόμενους και η παραπάνω κίνηση δείχνει την πορεία της συνεχιζόμενης ανάπτυξης της. Η εταιρεία θέλει να παραδώσει 50.000 οχήματα ως το τέλος του 2015, αν και η μέχρι τώρα πορεία της δεν δείχνει ότι θα τα καταφέρει.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα