Το Γερμανικό ZDF τα βάζει με τους Αμερικάνους λόγω dieselgate

Σχετικά άρθρα

zdf

Το γερμανικό κρατικό κανάλι ZDF, είναι γνωστό για το μαύρο χιούμορ των εκπομπών του. Η εκπομπή Neo Magazin Royale, θέλησε να “τα βάλει” με τους Αμερικάνους που αποκάλυψαν το σκάνδαλο χειραγώγησης της VW στις εκπομπές ρύπων 11 εκατ. αυτοκινήτων παγκοσμίως.

Με ένα χιουμοριστικό, αλλά συνάμα καυστικό video, το ZDF εστιάζει στα θηριώδη pickup των Αμερικάνων κατασκευαστών, δείχνοντας τα, μεταξύ άλλων να παράγουν μαύρο καπνό, με το σποτ να κλείνει με τα λόγια: “Αμερικανικά αυτοκίνητα. Δεν χειραγωγούνται. Για το καλό του περιβάλλοντος.” Η σάτιρα δεν έχει όρια λένε, αλλά μήπως κάποιος πρέπει να θυμίσει στους Γερμανούς πως η VW ήταν εκείνη που εξαπάτησε τις αρχές με το παράνομο λογισμικό; Για την ώρα, δεν έχει αποδειχτεί πως αντίστοιχο λογισμικό χρησιμοποιεί κάποια εταιρία από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, και σίγουρα οι εταιρίες των pickup που υπάρχουν στο video, δεν έχουν δηλώσει πως τα τεράστια pickups τους, εκπέμπουν λιγότερους ρύπους, από αυτούς που ανακοινώνουν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr