Η Google απειλεί την Uber

Σχετικά άρθρα

google autonomous (2)

Τα αυτόνομα αυτοκίνητα της Google θα μπορούσαν να είναι ο επόμενος αντίπαλος της Uber. Αυτό αναφέρει με άρθρο του το Bloomberg, το οποίο συμπληρώνει πως ο γίγαντας του ίντερνετ θέλει να μετατρέπει το αυτόνομο αυτοκίνητό του, σε μια αυτόνομη μονάδα επιχείρησης κάτω από τη μητρική εταιρεία Alphabet το επόμενο έτος, που θα προσφέρει στο κοινό “βόλτες προς ενοικίαση“.

Μέχρι στιγμής, η Google κρατά σιγή ιχθύος, αλλά στο παρελθόν, ο CEO της του προγράμματος αυτόνομων αυτοκινήτου, John Krafcik, έχει πει πως ένας από τους κύριους στόχους της Google Auto, είναι να εισβάλει στο ανεξάρτητο πρόγραμμα οδήγησης αυτοκινήτων. Αρχικά η Google θα προσφέρει βόλτες σε κλειστούς χώρους, όπως πανεπιστημιουπόλεις κολεγίων ή πάρκα γραφείων. Αρχικά η Google θα προσφέρει τις βόλτες αυτές στο Σαν Φρανσίσκο και στο Ώστιν, αλλά παραμένει άγνωστο το πότε θα ξεκινήσει την λειτουργία της η υπηρεσία.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...