Αυτή η νεαρή κοπέλα θα αγωνιστεί στο Le Mans

Σχετικά άρθρα

Motorsports / ADAC GT Masters, Slovakia Ring

Φέτος στον 24-ωρο αγώνα του Le Mans, ανάμεσα στους οδηγούς που θα συμμετέχουν θα είναι και η παραπάνω νεαρή κοπέλα. Το όνομά της Christina Nielsen, μια Δανή οδηγός αγώνων η οποία θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari 458 GTE στην κατηγορία GTE AM.

Η Nielsen είναι γεννημένη το 1992 και κόρη του δανού οδηγού αγώνων Lars-Erik Nielsen, ο οποίος συμμετέχει στον 24-ωρο αγώνα αντοχής του Le Mans το 2000. Η Nielsen ξεκίνησε να συμμετέχει σε αγώνες καρτ το 2007, ενώ το 2010 συμμετείχε στο δανέζικο πρωτάθλημα Formula Ford. To 2012 έτρεξε στο Porsche Carrera Cup, τερματίζοντας στην 5η θέση, το 2013 πήγε στο ADAC GT Masters, ενώ το 2014 έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα United SportsCar Championship με την NGT Motorsport.

Η 23-χρονη φέτος έτρεξε στο πρωτάθλημα Tudor United Sportscar με μια GTD Aston Martin Vantage V12, μαζί με τους Kuno Wittmer και James Davison.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

O Sebastian Vettel ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Sebastian Vettel, ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δοκιμές με την Porsche 963 στο Motorland Aragon. https://youtu.be/9oOzlTadOak?si=0AApRaqg46XZn85F Ο Γερμανός συμπλήρωσε...