Honda S2000 με μοτέρ 450 ίππων από NSX είναι το απόλυτο time attack

Σχετικά άρθρα

Honda_S3500_Time_Attack_Monster_01

H ECU Performance είναι μια γερμανική βελτιωτική εταιρία και για την 10η επέτειο τους, έκαναν ένα ιδιαίτερο δώρο στον εαυτό τους, καθώς εκτός από την αναβάθμιση αυτοκινήτων πελατών, ολοκλήρωσαν πριν λίγες μέρες ένα project βασισμένο στο Honda S2000.

Honda_S3500_Time_Attack_Monster_08

Μπορεί οπτικά να μην σου γεμίζει το μάτι, αν και δύσκολο γιατί για S2k μιλάμε, αλλά τα σωθικά του hardtop ιαπωνικού μοντέλου είναι αυτά που το κάνουν ξεχωριστό. Ο 2-λιτρος F20C κινητήρας, παρότι θεωρείται “διαμάντι” έχει αντικατασταθεί με έναν μεγαλύτερο, προέλευσης πάλι από τη Honda. Ο λόγος για τον 3,5-λίτρων ατμοσφαιρικό C32B που κάποτε φώλιαζε μέσα σε ένα NSX πρώτης γενιάς. Αυτός με το κατάλληλο πείραγμα αποδίδει 450 άλογα και 400 Nm ροπή, στέλνοντας τη δύναμη στους πίσω τροχούς μέσω ενός 6-τάχυτου σειριακού κιβωτίου της Drenth. Ο εγκέφαλος είναι της Haltech και διαθέτει σύστημα λίπανσης ξηρού τύπου.

Honda_S3500_Time_Attack_Monster_04

Ακόμα, το εσωτερικό του είναι εντελώς γυμνό και έχουν τοποθετηθεί καθίσματα της Recaro, ζώνες ασφαλείας της Schroth, με τα coilover αμορτισέρ να είναι της KW. Η εταιρία το έχει ετοιμάσει για time attack αγώνες και το έχει βάψει σε μπλε/πορτοκαλί χρώμα, που σχετίζεται με τα διάσημα σπορ αυτοκίνητα από τη χρυσή εποχή του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα τέλη της δεκαετίας του ’60 έως τις αρχές της δεκαετίας του ’70.

Πηγήused4.net

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr