Abarth 500X. Τετρακίνητο με 170 άλογα

Σχετικά άρθρα

fiat-500x-abarth-rendered-a-juke-nismo-rival-planned_1
Rendering: X-Tomi Design

Η Abarth θα παρουσιάσει την δυνατή έκδοση του Fiat 500X κάποια στιγμή μέσα στο 2017 και σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, κάτω από το καπό του θα υπάρχει ο 1.4000αρης MultiAir II βενζινοκινητήρας που στη περίπτωσή του θα αποδίδει 170 άλογα, με την κίνηση να περνά σε όλους τους τροχούς.

fiat-500x-abarth-rendered-a-juke-nismo-rival-planned_3
Rendering: X-Tomi Design

Ο κινητήρας θα συνδυάζεται είτε με ένα 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο, είτε με ένα 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με το 500Χ Abarth να χαμηλώσει, να ντύνεται με επιθετικό bodykit, μεγαλύτερους τροχούς και φυσικά, πιο sport εσωτερικό με bucket καθίσματα, διαφορετικά όργανα κλπ.

fiat-500x-abarth-rendered-a-juke-nismo-rival-planned_2
Rendering: X-Tomi Design

Η FCA θέλει να πουλά το 500X Abarth και στις Η.Π.Α, ενώ έχει ανακοινώσει πως θα αυξήσει τις αντιπροσωπείες της Abarth παγκοσμίως και από τις 300 που είναι σήμερα, θα αυξηθούν στις 750 μέσα στα επόμενα χρόνια. Φέτος, η Abarth υπολογίζει πως θα δει αύξηση των πωλήσεων της κατά 50%, φτάνοντας τις 10.000 μονάδες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...