Το Ford Fiesta RS θα αποδίδει 250 άλογα, αν παρουσιαστεί

Σχετικά άρθρα

2015_ilu_avg_01

Με την Ford να μην επιβεβαιώσει την ύπαρξη του Fiesta RS στη γκάμα της, αλλά να έχει αναφέρει παλιότερα ότι θα προσφέρει 12 μοντέλα υψηλών επιδόσεων, γερμανικό μέσο υποθέτει ότι το supermini της  Μπλε Οβάλ θα είναι ένα από αυτά.

Αν και είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι η τρέχουσα γενιά του Fiesta δεν θα αποκτήσει RS έκδοση, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γρήγορη έκδοση του supermini μοντέλου της Ford, θα παρουσιαστεί το 2017, χρονιά που σηματοδοτεί την 40ή επέτειο του Fiesta.

Αν γίνει ποτέ αυτό πραγματικότητα, θα αντλεί αρκετά στιλιστικά στοιχεία από το νέο Focus RS, και μηχανικά ακούγεται ότι φοράει μια αναβαθμισμένη έκδοση του 1.6-λίτρων κινητήρα του Fiesta ST και 197 άλογα θα αποδίδει περίπου 250 άλογα.

ΠηγήAutobild.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...