Πετάει το Astra; Πετάει… και τρακάρει!

Σχετικά άρθρα

Opel Astra

Τα αυτοκίνητα είναι οχήματα που έχουν σχεδιαστεί για να πατούν στον δρόμο και σίγουρα όχι για να κάνουν πτήσεις. Ίσως στο μέλλον να βλέπουμε οχήματα να κυκλοφορούν στον αέρα, αλλά απέχουμε αρκετά από εκείνη τη στιγμή. Ένα Opel Astra θέλησε να κάνει μια βόλτα στο μέλλον, αλλά αυτό περιελάμβανε μια προσωρινή πτήση που κατέληξε φυσικά σε ατύχημα.

Πέρα από την πλάκα, αυτό που βλέπουμε στο video είναι το Astra να κινείται αρκετά γρήγορα και ο οδηγός να έχει χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, μάλλον εξαιτίας της ολισθηρότητας του βρεγμένου δρόμου. Το γερμανικό αυτοκίνητο αφού χτύπησε στο κράσπεδο, σηκώθηκε στον αέρα και τελικά κατέληξε σε ένα Chevrolet Spark που ήταν παρκαρισμένο στο σημείο εκείνο.

Η σύγκρουση είναι τόσο δυνατή που βλέπουμε τον οδηγό να βγαίνει από το αυτοκίνητο (στο 26ο δευτερόλεπτο), ωστόσο δε γνωρίζουμε πόσο σοβαρά έχει τραυματιστεί.

https://www.youtube.com/watch?v=r8g0AcJt0W8

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...