H Chevrolet Camaro Convertible θα διατίθεται και ως ZL1;

Σχετικά άρθρα

Chevrolet-Camaro-Convertible-3

Μπορεί η ZL1 έκδοση της έκτης γενιάς της Chevrolet Camaro να μην έχει παρουσιαστεί ακόμα, όμως αναφορές από αμερικάνικο μέσο λένε ότι η καυτή έκδοση της νέας Camaro θα είναι διαθέσιμη τόσο ως coupe, όσο και σε ανοιχτή περιβολή.

Η Camaro ZL1 θα βασίζεται στην Alpha πλατφόρμα της Chevrolet, που σημαίνει μεταξύ άλλων ότι το βάρος της θα μειωθεί κατά 90 κιλά –μπορεί και περισσότερο με δεδομένο ότι ο LT4 V8 ζυγίζει λιγότερο από τον LSA της προηγούμενης γενιάς. Αυτό σημαίνει ότι ο 6,2-λίτρων κομπρεσοράτος V8 με τον οποίο αναμένουμε να εξοπλίζεται, δεν χρειάζεται να φτάσει την ισχύ που παράγει στην Corvette Z06 – 650 άλογα. Μπορεί να μην υπερβεί ούτε καν τα 600.

Chevrolet-Camaro-Convertible-2

Επίσης, αν τελικά ο LT4 βρει τον δρόμο του για το engine bay της 2017 Camaro ZL1, αυτό θα σημαίνει ότι διαθέσιμες επιλογές για το κιβώτιο ταχυτήτων θα είναι δύο: ένα 7-τάχυτο, μηχανικό και ένα 8-τάχυτο αυτόματο.

Η ανοιχτή έκδοση θα διαθέτει το ίδιο bodykit με την coupe, με την μεγάλη αεροτομή να κάνει αισθητή την παρουσίαση της, με τη νέα Camaro ZL1 να είναι πολύ πιθανό να κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση του Detroit μέσα στον Ιανουάριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Σε περιορισμένη παραγωγή η BMW M3 CS Touring

Η BMW έχει ξεκινήσει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης...