Η Jaguar επιβεβαίωσε ότι η XJ θα αντικατασταθεί

Σχετικά άρθρα

Jaguar XJR 2014 Italian Red Racing (3)

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Jaguar, Ian Callum, επιβεβαίωσε ότι η XJ θα αντικατασταθεί και εξετάζουν να εισάγουν επιπλέον μοντέλα, αντί για νέες εκδόσεις αμαξώματος των υφιστάμενων αυτοκινήτων τους.

Ο Callum μιλώντας κατά την πρόσφατη έκθεση του Los Angeles δεν έδωσε ακριβής λεπτομέρειες στο που θα τοποθετηθούν τα νέα μοντέλα, αλλά είπε ότι η παραγωγική δυνατότητα τους θα καθυστερήσει τη λήψη άμεσων αποφάσεων, καθώς αυτή είναι η μεγαλύτερη “αυτοσυγκράτηση” τους.

Οι πωλήσεις της Jaguar Land Rover θα φτάσουν την πλήρη δυναμικότητα των τριών εργοστασίων που διαθέτει η εταιρία στην Μεγάλη Βρετανία, όταν η Jaguar ΧΕ και F-Pace μπουν κανονικά στην παραγωγή, καθώς εκτιμάται ότι θα πουλήσουν περίπου 650.000 μονάδες, με την βρετανική εταιρία να πρέπει να περιμένει μέχρι το το 2018 για να μπει σε λειτουργία το νέο της εργοστάσιο στη Σλοβακία.

Με τον Callum να τονίζει:

Η JLR δεν θέλει να είναι σε μέγεθος σαν τις BMW και Audi. Κυνηγώντας τον όγκο πωλήσεων αδυσώπητα είναι πρόβλημα. Δεν έχουμε φιλοδοξίες για περισσότερο από ένα εκατομμύριο αυτοκίνητα. Μπορεί έτσι να χάσουμε το γόητρο μας.

Και συνέχισε λέγοντας ότι η Jaguar είναι απίθανο να ακολουθήσει τη BMW και τη Audi στην κατασκευή πολλαπλών εκδόσεων ενός αμαξώματος του ίδιου αυτοκινήτου, αλλά αντ ‘αυτού θα εξετάσουν την προσθήκη περισσότερων μοντέλων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...