Το Audi TT RS θα αποδιδει 400 άλογα από τον 2.5-λιτρο 5-κυλινδρο κινητήρα

Σχετικά άρθρα

audi-tt-rs-render-audi-tt-rs-render

Η Audi δεν θα αργήσει να παρουσιάσει το νέο TT RS και οι πληροφορίες σχετικά με το μηχανικό σύνολο που θα εφοδιάζεται όλο και πληθαίνουν.

Το μόνο πρακτικά επιβεβαιωμένο είναι ότι θα φορά τον 2,5-λιτρο TFSI κινητήρα, με τις τελευταίες αναφορές να λένε θα αποδίδει 400 άλογα, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ/ώρα. Επιπλέον θα υπάρχει και η TT RS Performance έκδοση, που θα αντικαταστήσει την TT RS Plus και αναμένεται να αποδίδει 420 άλογα.

Η κίνηση θα μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, αποκλειστικά μέσω του 7-τάχυτου DSG, με την γρήγορη έκδοση της νέας γενιάς του TT να αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2016. Θα διαθέτει νέο bodykit με επιθετικής σχεδίασης μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, νέα γρίλια, πλαϊνά skirts, νέο πίσω προφυλακτήρα και διπλές οβάλ απολήξεις εξατμίσεων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...