Marchionne: Η Ferrari έτοιμη να παλέψει για το πρωτάθλημα το 2016

Σχετικά άρθρα

Marchionne

Οι στόχοι για το πρωτάθλημα του 2015 επετεύχθησαν και με το παραπάνω για την Scuderia, η οποία θέτει ακόμη υψηλότερους στόχους για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα με τον πρόεδρό της, Sergio Marchionne, και παρότι νωρίτερα είχε τονιστεί η δυναμική ομάδων όπως οι Red Bull και McLaren-Honda, οι κόκκινοι θα είναι έτοιμοι να παλέψουν για τον τίτλο.

Η χρονιά της επιστροφής μας στην κορυφή, έχει αρχίσει. Η ομάδα είναι εκεί (που πρέπει) και δεν είμαστε πολύ μακριά από την επίτευξη του επιπέδου των ανταγωνιστών μας. Οι επενδύσεις δεν θα λείψουν. Έχουμε επενδύσει πολλούς οικονομικούς πόρους και η δουλειά που έγινε το 2015, έθεσε μια εξαιρετική βάση για μια επιτυχημένη σεζόν το 2016.

Θα πρέπει να κερδίσουμε αμέσως, θα πρέπει να επιστρέψουμε σε θέση οδηγού αμέσως, μηδενίζοντας τις δυσκολίες του παρελθόντος.

Η διαρκής εξέλιξη της SF15-T, που πήρε 3 νίκες στα χέρια του Sebastian Vettel, σήμανε και την μικρή καθυστέρηση των εργασιών πάνω στο νέο μονοθέσιο. Όμως, ο Marchionne θεωρεί πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα επ’ αυτού, αφού διατέθηκαν τα απαραίτητα χρήματα για να ακολουθηθεί το πρότζεκτ κατά γράμμα.

GP MALESIA F1/2015

Ο Maurizio (Arrivabene) θα σας πει ότι καθυστερήσαμε μερικά πράγματα, για να ολοκληρωθεί η εξέλιξη του αυτοκινήτου του 2015. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα γκρινιάξει γι ‘αυτό. Ορισμένες από τις εργασίες σχετικά με το σασί του μονοθεσίου του ’16, τις καθυστερήσαμε λίγο.

Αλλά είχαμε επαρκή χρόνο και επαρκείς οικονομικούς πόρους, για να κάνουμε το σωστό με βάση τους κανόνες. Έτσι, είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσουμε δυνατό αντίπαλο για την Mercedes. Προσεγγίσαμε το αυτοκίνητο του ’16 υπό μια πολύ σαφή ιδέα και πολύ σαφή ερμηνεία.

Είναι απίθανο το (νέο) αυτοκίνητο να μην προσφέρει στην Mercedes μια δυνατή πρόκληση. Για εμένα, το να διαπιστώσω αν θα κερδίσει ή όχι, θα ήταν πολύ τολμηρό. Όμως, δεν έχω καμία δικαιολογία να σας δώσω φέτος, με την έννοια ότι έχουμε ξεκινήσει την ανάπτυξη του αυτοκινήτου στο σωστό χρόνο.

[Πηγές: ANSA, Autosport]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα