Μπορείς να μετατρέψεις την Porsche Boxster σε 918 Spyder με $150.000

Σχετικά άρθρα

Porsche Boxster with 918 Spyder bodykit (14)

Μια εταιρία από το Hollywood μπορεί να μετατρέψει μια Porsche Boxster να μοιάζει με την 918 Spyder, αρκεί βέβαια κάποιος να της δώσει το ποσό των $149.999. Πρόκειται για την Wicked Motor Works η οποία υποστηρίζει πως αγόρασε έναντι 500.000 δολαρίων όλα τα αυθεντικά μέρη του σώματος της 918 Spyder, και στη συνέχεια, κατάφερε να κάνει καλούπια από αυτά, τα οποία τα προσάρμοσε ώστε να ταιριάζουν στις μικρότερες διαστάσεις της Boxster.

Η εταιρία υποστηρίζει πως μπορεί να κατασκευάζει 10 bodykit κάθε χρόνο με τα πίσω φωτιστικά σώματα να είναι τα αυθεντικά της 918 Spyder. Για την εγκατάσταση του bodykit, πρέπει να ξηλωθεί όλο το εξωτερικό, το εσωτερικό, ακόμη και ο κινητήρας. Για όσους θέλουν και το εσωτερικό να μοιάζει με αυτό της 918 Spyder, ο οίκος ζητά επιπλέον 35.000 δολάρια και από πλευράς μηχανικής βελτίωσης, η Wicked Motor Works προσφέρει twin-turbo kit και πακέτα με κομπρέσορες.

Το 2015 η Wicked Motor Works πούλησε 8 πακέτα μετατροπής, με τους δύο από αυτούς να είναι και κάτοχοι μιας πραγματικής 918 Spyder, οι οποίοι ήθελαν να μετατρέψουν τις Boxster τους να μοιάζουν με την 918.

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...

Ανανεωμένη Porsche Cayenne GTS με 500 άλογα

Την ανανεωμένη έκδοση της Cayenne GTS παρουσιάζει η Porsche με το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τους νέους προφυλακτήρες, από τα...