Η Mercedes επιβεβαίωσε την AMG GT R με ενεργή αεροδυναμική

Σχετικά άρθρα

Mercedes-AMG-GT3-roal-legal-spy-photos-3

H Mercedes-Benz ξέρουμε ότι ετοιμάζει την έκδοση δρόμου της AMG GT3 και ο CEO της Mercedes-AMG, Tobias Moers, επιβεβαίωσε ότι η παρουσίαση της θα γίνει αυτό το καλοκαίρι.

Δεν θα ονομαστεί Black Series, καθώς σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα αναφορές από το Affalterbach, θα ονομαστεί AMG GT R. Ο Moers δήλωσε ότι θα διαθέτει νέο αεροδυναμικό bodykit αποτελούμενο από νέο μπροστά splitter, αεραγωγούς, διαφορετικές απολήξεις εξατμίσεων, σταθερή πίσω αεροτομή και διαφορετικούς προφυλακτήρες. Επίσης, θα υπάρχουν ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα, τα οποία θα βελτιώνουν αισθητά τις επιδόσεις του αυτοκινήτου.

Αναμένεται να ζυγίζει 80 με 100 κιλά λιγότερο από την βασική έκδοση AMG GT, να έχει σφιχτότερη ανάρτηση, μεγαλύτερα φρένα, με τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα να παράγει κοντά στα 550 άλογα και να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 3,4 δευτερόλεπτα. Η AMG GT R θα τοποθετηθεί ανάμεσα από την AMG GT S και την AMG GT Black Series, με την τελευταία να φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί το 2018.

Τέλος, όταν ο Moers ρωτήθηκε για το αν θα υπάρχει ηλεκτρική έκδοση της GT, στα πλαίσια της SLS Electric Drive, δήλωσε ότι η εμπειρία που αποκτήθηκε από το συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα χαθεί και θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον.

ΠηγήCar & Driver

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 105.071 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 32.308 GLE και 72.763 GLS που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ και που έχουν κατασκευαστεί...
Autoblog.gr