Η VW παρουσίασε το Ameo στην Ινδία

Σχετικά άρθρα

Coast line

Η Volkswagen παρουσίασε το Ameo sedan στην Ινδία. Το νέο μικρό sedan θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην χώρα της Ασίας το δεύτερο μισό του έτους και θα τεθεί απέναντι από τα Honda Amaze, Tata Zest, Hyundai Xcent, Ford Figo Aspire και Maruti Suzuki Swift Dzire.

Η κατασκευή του θα γίνεται στο τοπικό εργοστάσιο της VW στη πόλη Chakan και κίνηση θα παίρνει από έναν 1.500αρη τετρακύλινδρο κινητήρα TDI απόδοσης 90 ίππων με 230 Nm ροπής που συνδυάζεται είτε με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, είτε με επτατάχυτο DSG, ενώ επίσης υπάρχει και ένας ατμοσφαιρικός 1.200αρης τρικύλινδρος κινητήρας βενζίνης απόδοσης 75 ίππων με 110 Nm ροπής, που συνδέεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων.

Το Ameo sedan, που έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά για την αγορά της Ινδίας, βασίζεται πάνω στην παλιά PQ25 πλατφόρμα της VW, θα προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού Trendline, Comfortline και Highline και ανάμεσα στον εξοπλισμό του υπάρχει κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος, κλιματισμός, κεντρικό υποβραχιόνιο, bluetooth, αυτόματο αντιθαμβωτικό καθρέπτη και συνδεσιμότητα MirrorLink.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...

Ξεκίνησε η παραγωγή του VW Golf facelift

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Volkswagen παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή της 8ης γενιάς του Golf, με το μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή την...