Ανακαλούνται 5 εκατ. αυτοκίνητα των Mercedes, Honda και FCA λόγω Continental

Σχετικά άρθρα

Continental Automotive Systems

Η Takata δεν είναι ο μοναδικός προμηθευτής που αντιμετωπίζει προβλήματα με τους αερόσακους. Η Γερμανική Continental Automotive Systems ανακοίνωσε πως προχωρά στην παγκόσμια ανάκληση 5 εκατ. μονάδων ελέγχου αερόσακων που βρίσκονται τοποθετημένοι σε αυτοκίνητα των Honda, FCA, Mercedes-Benz και στο Volkswagen Routan.

Το πρόβλημα εντοπίζεται σε πιθανή διάβρωση στη μονάδα ελέγχου των αερόσακων, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει την ανάπτυξη των αερόσακων χωρίς αιτία, ενώ σε περίπτωση σύγκρουσης, υπάρχει η πιθανότητα οι αερόσακοι να μην αναπτυχθούν. Τα μοντέλα που έγινε γνωστό μέχρι στιγμής, που επηρεάζονται από το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι οι Mercedes C-Class και GLK παραγωγής 2008-2009, τα Honda Accord παραγωγής 2008-2009, τα Dodge Journey 2009, τα Dodge Grand Caravan, Chrysler Town and Country και το Volkswagen Routan (ένα rebadged Chrysler Town and Country) παραγωγής 2008-2009.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr