Η ζωή του Barry Sheene γίνεται ταινία

Σχετικά άρθρα

SHEENE - Barry Sheene Movie Official Teaser

Οι λάτρεις του δίτροχου μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν γίνεται να έχουν ξεχάσει τον Barry Sheene. Η ζωή του θρύλου των αγώνων μοτοσυκλέτας, γίνεται αφηγηματική βιογραφική ταινία με τις IO Films Australia και Deep Spring Pictures UK να την υπογράφουν.

Η ταινία, που ονομάζεται “Sheene”, βασίζεται στο βιβλίο “Barry: Η ιστορία του θρύλου των αγώνων μοτοσικλέτας, Barry Sheene”, των Steve Parrish και Nick Harris, με την ταινία να πραγματεύεται την ζωή του “αντισυμβατικού επαναστάτη” Barry Sheene, ο οποίος κατάφερε και έγινε δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, το 1976 και το 1977 με την δίχρονη Suzuki RG500 XR27, ενώ πήρε τίτλο και στα 750 κ.εκ.

Ο Άγγλος Barry Sheene, ήταν ο James Hunt των αγώνων μοτοσικλέτας, που έμεινε στην ιστορία για τις πτώσεις που είχε, πτώσεις που τον οδήγησαν στο να σπάσει 67 κόκαλα, για το χιούμορ του, για το χαρακτηριστικό κράνος με τον Donald Duck, για τον playboy χαρακτήρα του, αλλά και για το πόσο παθιασμένος καπνιστής ήταν, που τον οδήγησε στο να τρυπήσει το κράνος του για να καπνίσει πριν τον αγώνα. Ο Sheene έφυγε από την ζωή το 2003, σε ηλικία των 52 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...