Volkswagen XL3 το 2018

Σχετικά άρθρα

Volkswagen XL1

Έχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια, από τότε που η Volkswagen παρουσίασε το XL1 και γερμανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η εταιρία αναπτύσσει ένα πιο προσιτό μοντέλο.

Με το XL3 όπως έχει ονομαστεί το μοντέλο, η Volkswagen θέλει να δείξει πως μπορεί να κατασκευάζει φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα, μετά το σκάνδαλο χειραγώγησης εκπομπών. Σχεδιαστικά θα ακολουθεί την φιλοσοφία του XL1, έχοντας αεροδυναμικό σχήμα με C LED φωτιστικά σώματα με μπλε λεπτομέρειες.

Κίνηση θα παίρνει από έναν υβριδικό 1.400αρη turbo κινητήρας βενζίνης 140 ίππων που θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 35 ίππων, ο οποίος θα τροφοδοτείται με ενέργεια από μια μικρή μπαταρία. Το αυτοκίνητο θα έχει μέση κατανάλωση 3 λίτρα στα 100 χλμ, ενώ θα μπορεί να κινηθεί για ορισμένα χιλιόμετρα αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα του.

Το Volkswagen XL3 θα κατασκευαστεί πάνω σε μια ελαφριά πλατφόρμα και αναμένεται στην αγορά το 2018 με κόστος περί τις 30.000 ευρώ.

ΠηγήAutobild.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...

Διέρρευσε η sedan έκδοση του VW Passat, μόνο για την Κίνα

Η ένατη γενιά του VW Passat έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι στην Ευρώπη, αποκλειστικά διαθέσιμη ως estate. Ωστόσο, η κινεζική αγορά έχει διαφορετικές προτιμήσεις,...