Έκθεση Γενεύης 2016: Mansory

Σχετικά άρθρα

Mansory-Syracusa-4XX-002

Εντός έδρας η Mansory έφερε έναν στόλο βελτιωμένων αυτοκινήτων στο περίπτερο της στην έκθεση της Γενεύης και προκαλεί μεγάλη εντύπωση πως όλα, αν όχι όμορφα, τουλάχιστον δεν είναι κακόγουστα.

Ξεχωρίζει η Ferrari 4XX Siracusa που βασίζεται στην 488 GTB και εξωτερικά έχει φορέσει νέο bodykit και νέες ζάντες, με τον 3,9-λίτρων turbo κινητήρα να δυναμώνει στα 800 άλογα με 870 Nm ροπής. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,9 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 341 χλμ/ώρα. Το bodykit αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, φουσκωμένα φτερά, διαχύτη, πλαϊνές ποδιές και αεροτομή, όλα κατασκευασμένα από carbon, ενώ στο εσωτερικό συναντάμε μαύρες δερμάτινες επενδύσεις με κίτρινες λεπτομέρειες και carbon διακοσμητικά.

Mansory-Mercedes-AMG-GT-S-001

Η βελτιωμένη AMG GT S έχει αποκτήσει νέο bodykit με νέους προφυλακτήρες, νέο αεριζόμενο καπό, φουσκωμένα φτερά, πλαϊνές ποδιές, μεγάλη σταθερή αεροτομή, διαχύτη και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων. Μηχανικά ο V8 twin-turbo κινητήρα δυναμώνει στα 730 άλογα, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 3,4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 330 χλμ/ώρα. Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις και κόκκινα carbon.

Mansory-Mercedes-GLE-Coupe-001

Η βελτιωμένη GLE63 Coupe έχει φορέσει και αυτή νέο bodykit, νέες ζάντες και μηχανικά ο V8 5,5-λίτρων bi-turbo κινητήρα δυναμώνει στα 840 άλογα με 1.150 Nm ροπής, δίνοντας στο αυτοκίνητο την δυνατότητα να έχει τελική ταχύτητα 295 χλμ/ώρα.

AD8T4613

Στο περίπτερο της Mansory βρίσκονται επίσης ένα βελτιωμένο Tesla Model S, μια βελτιωμένη S-Class Coupe, ένα Range Rover Sport, μια Bentley Continental Flying Spur, μια G63 AMG και μια Rolls Royce Wraith που τα είχαμε δει στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον περασμένο Σεπτέμβριο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...