Goodyear Eagle-360. Το σφαιρικό ελαστικό του μέλλοντος

Σχετικά άρθρα

Goodyear Eagle-360

Η Goodyear οραματίζεται το μέλλον των ελαστικών και παρουσιάζει το Goodyear Eagle-360 concept, την ιδέα της με το πως θα μπορούσαν να είναι τα ελαστικά του μέλλοντος των αυτοκινήτων τεχνολογίας μαγνητικής αιώρησης.

Το σφαιρικό ελαστικό της αμερικάνικής εταιρίας χρησιμοποιεί αισθητήρες που παρακολουθούν τις συνθήκες οδήγησης, την πίεση των ελαστικών, όπως και την φθορά τους, ενώ περιέχει μια ουσία στα αυλάκια του που μπορεί να μαλακώσει για να παρέχει μεγαλύτερη πρόσφυση κατά τη διάρκεια της βροχής, ενώ επιτρέπει στο αυτοκίνητο να κινηθεί και παράλληλα, κάνοντας το παράλληλο παρκάρισμα παιχνιδάκι.

Το πρωτότυπο ελαστικό της Goodyear παράγεται από 3D εκτυπωτές και όσο φουτουριστικό και μακρινό δείχνει σήμερα το Goodyear Eagle-360 concept, ποιος ξέρει, ίσως μέσα στα επόμενα χρόνια το δούμε να περνά στη παραγωγή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πωλούν τα δεδομένα των οδηγών στις ασφαλιστικές εταιρίες

Τα νέα αυτοκίνητα γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια που έχεις πάει στο παρελθόν και μάλιστα μοιράζονται όλα αυτά τα ευαίσθητα δεδομένα με τις εταιρίες που...
Autoblog.gr