BMW M240i Vs Toyota GR Supra 2.0 Vs VW Golf R Performance. Ποιο είναι ταχύτερο στη πίστα;

Σχετικά άρθρα

Ποιο από τα BMW M240i, Toyota GR Supra 2.0 και VW Golf R Performance είναι γρηγορότερο στη πίστα του Hockenheimring;

Το Golf R με το πακέτο Performance σημείωσε χρόνο 2:01.0. Το αυτοκίνητο φορά εξάτμιση τιτανίου της Akrapovic, μεγάλα φρένα, ζάντες αλουμινίου 19″ με ελαστικά Bridgestone Potenza S005, με το ελαφρώς διαφορετικό bodykit να βελτιώνει την αεροδυναμική, με νέα πίσω αεροτομή, αλλά και νέες ρυθμίσεις στο σύστημα διεύθυνσης και στο σύστημα ανάρτησης.

Κάτω από το καπό του φορά τον 2.0 TSI κινητήρα απόδοσης 310 ίππων με 400 Nm ροπής. Συνδυάζεται με 6τάχυτο DSG κιβώτιο ταχυτήτων, με την κίνηση να περνά στον δρόμο από όλους τους τροχούς, με τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε μόλις 4,6 δευτερόλεπτα.

Η δίλιτρη Supra αποδίδει 258 άλογα με 400 Nm ροπής και πέτυχε χρόνο 2:03.0, φορώντας τα Michelin Pilot Super Sport ελαστικά. Τέλος, η πισωκίνητη BMW M240i παίρνει κίνηση από τον 3,0-λίτρο εξακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 374 ίππων με 500 Nm ροπής. Φορούσε τα Michelin Pilot Sport 4S ελαστικά και πέτυχε χρόνο 2:00.7.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...