H Toyota teasάρει τη νέα προσθήκη στη γκάμα του Prius

Σχετικά άρθρα

teaser-prius

Η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα την παραπάνω teaser φωτογραφία, όπου μας δείχνει μια μυστηριώδη προσθήκη στην υβριδική της γκάμα της. Χαρακτηριστικά στο λακωνικό της δελτίο τύπου αναφέρει:

Η Toyota θα φέρει στην έκθεση της Νέας Υόρκης το νέο θαύμα της μηχανολογίας στη γκάμα του Prius στις 9:10 π.μ. EDT, την Τετάρτη 23 Μαρτίου.

Αυτό που βλέπουμε από τη φωτογραφία είναι τα πίσω φωτιστικά σώματα, τα οποία δεν φαίνεται να έχουν κάτι κοινό με το Prius, που δοκιμάσαμε στην Ισπανία. Εδώ, αντί για τα περίεργα κάθετα φώτα του Prius, υπάρχει ένα μεγάλο LED stop, που εκτείνεται σε όλο το πλάτος. Χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες, μια γρήγορη υπόθεση είναι ότι ίσως δούμε την plug-in έκδοση του Prius ή κάποια άλλη έκδοση αμαξώματος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...