Alonso: Αν η Ferrari πάρει φέτος τον τίτλο, θα μετανιώσω που έφυγα

Σχετικά άρθρα

Fernando Alonso in the garage.

Το νέο πρωτάθλημα της Formula 1 ξεκίνησε επιτέλους, με τον καιρό να μην μας δίνει την ευκαιρία να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τη δυναμική των νέων μονοθεσίων. Στις μεικτές συνθήκες, αρκετοί οδηγοί δεν πίεσαν, προστατεύοντας τα λίγα σετ βρόχινων και ενδιάμεσων ελαστικών που έχουν στη διάθεσή τους. Έτσι, ο Alonso βρέθηκε ψηλότερα από τις προβλέψεις, ειδικά σε σύγκριση με την Ferrari, που αναμένεται φέτος να είναι δυνατή.

Ο Ισπανός πρωταθλητής δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από το Maranello και παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε πέρυσι με την McLaren-Honda, δήλωνε διαρκώς πως δεν μετάνιωσε για την επιλογή του. Όμως, εάν δει τον τίτλο να καταλήγει στους κόκκινους, δηλώνει πως θα έχει μετανιώσει, αφού το συμβόλαιό του θα τον κρατούσε στην Scuderia μέχρι το τέλος του 2016.

Αν κερδίσει το πρωτάθλημα η Ferrari, τότε κατά πάσα πιθανότητα ναι, θα μετανιώσω, γιατί είχα συμβόλαιο μαζί τους και για πέρυσι και για φέτος. Έτσι, αν κερδίσουν το πρωτάθλημα, θα δω πως πιθανότατα θα είχα κι εγώ αυτή την ευκαιρία, αν ήμουν σε θέση να οδηγήσω τόσο καλά όσο κι ο πρωταθλητής. Όμως, αυτό είναι ένα μεγάλο αν.

Ο Fernando φυσικά και δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος όταν δεν κερδίζει αγώνες και πρωταθλήματα. Όμως, έχει βρει εσωτερική ικανοποίηση, βλέποντας την όρεξη που υπάρχει για το πρότζεκτ της McLaren-Honda, για το οποίο είναι πεπεισμένος πως θα πετύχει.

Όταν δεν κερδίζεις, δεν μπορείς να είσαι ευτυχισμένος. Τουλάχιστον νιώθω χαρούμενος μέσα μου, γιατί βλέπω τη δέσμευση και βλέπω το έργο. Μια μέρα θα κερδίσουμε. Εάν αυτή η ημέρα θα έρθει βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα δεν το ξέρω. Αλλά αυτή η συνεργασία, η McLaren-Honda, θα κερδίσει μία ημέρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα