To 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της GM θα μπει σε 8 μοντέλα μέχρι το 2018

Σχετικά άρθρα

Η νέα Camaro ZL1 αποτελεί το πρώτο αυτοκίνητο του ομίλου της General Motors το οποίο εξοπλίζεται προαιρετικά με το ολοκαίνουριο 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της εταιρίας, το οποίο διαθέτει ρυθμίσεις και hardware ειδικά εξελιγμένα για την ZL1.

Διαβάζοντας, όμως, πιο προσεκτικά το δελτίο τύπου της παρουσίασης του του αμερικάνικου muscle car, βλέπουμε ότι η GM ανακοίνωσε ότι μέχρι το τέλος του 2018 θα τοποθετήσει το συγκεκριμένο 10-τάχυτο κιβώτιο σε άλλα οκτώ μοντέλα, με τον Mark Reuss, επικεφαλής προϊόντος της GM, να μην κατονομάζει ποια θα είναι αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και χωρίς μεγάλο ρίσκο, από τη στιγμή που το κιβώτιο έχει σχεδιαστεί για “μεγάλης ιπποδύναμης αυτοκίνητα”, αναμένεται να το δούμε στη Cadillac Escalade, Chevrolet Suburban, GMC Tahoe, στο Chevrolet Silverado, ίσως και στο GMC Sierra.

Το κιβώτιο είχε ανακοινωθεί πριν τρία χρόνια και εξελίχθηκε από κοινού με την Ford, με την κατασκευή του να γίνεται στο εργοστάσιο της GM στο Romulus. Κλείνοντας, το πρώτο μοντέλο της Ford που θα “φορέσει” το νέο κιβώτιο θα είναι το νέο F-150 Raptor.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ford και GM εξετάζουν συνεργασίες για να ανταγωνιστούν τους Κινέζους

Τόσο η Ford όσο και η GM δήλωσαν πως εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασιών για τη μείωση του κόστους των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, προκειμένου να ανταγωνιστούν...
Autoblog.gr