Chevrolet Colorado Xtreme και Trailblazer Premier concepts

Σχετικά άρθρα

Chevrolet Colorado Xtreme and Trailblazer Premier concepts (1)

H Chevrolet παρουσίασε τα πρωτότυπα Colorado Xtreme και Trailblazer Premier στο περιθώριο της έκθεσης της Bangkok. Και τα δύο πρωτότυπα μας δείχνουν την ανανεωμένη σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρίας, με το Colorado Xtreme Concept να είναι βαμμένο σε πορτοκαλί ματ βαφή, να φέρει LED φώτα στην οροφή και ζάντες 18″.

Chevrolet-Colorado-Extreme-20

Συναντάμε επίσης αεριζόμενο καπό, φουσκωμένα φτερά, γάντζο, νέες αναρτήσεις, εισαγωγή αέρα, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν δερμάτινα/υφασμάτινα καθίσματα, roll bar και οθόνη αφής 8″.

Chevrolet Trailblazer Premier concept (1)

Το Trailblazer Premier concept είναι βαμμένο σε γκρι/μπλε χρώμα, διαθέτει ζάντες 22″, αεροτομή και, χρωμιομένα διακοσμητικά, οθόνη αφής 8″, δερμάτινες επενδύσεις, ξύλινες λεπτομέρειες και νέα πατάκια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...

Το καλοκαίρι η παρουσίαση της Chevrolet Corvette ZR1

Η Chevrolet έκανε γνωστό πως μέσα στο καλοκαίρι θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Corvette ZR1. Το αυτοκίνητο φορά τον V8 5,5-λίτρων twin-turbo flat-plane...