Το Dodge Challenger SRT Hellcat σημειώνει προσωπικό ρεκόρ στον πάγο

Σχετικά άρθρα

Dodge Challanger SRT Hellcat

Ο πάγος είναι μια δύσκολη επιφάνεια για οδήγηση. Στην καθημερινή μας ζωή μπορεί να αποδειχθεί ο χειρότερος εφιάλτης, με το κακό να παραμονεύει σε μία μόνο λάθος κίνηση, γι’ αυτό και τα ατυχήματα που συμβαίνουν τους χειμερινούς μήνες είναι αρκετά. Ωστόσο, κάποιοι το βρίσκουν αυτό σαν ευκαιρία για ρεκόρ!

Το Dodge Challenger SRT Hellcat είναι ένα από τα καλύτερα οχήματα που έχουν κατασκευάσει οι ΗΠΑ. Έχει αναμετρηθεί με αρκετούς αντιπάλους και θα συνεχίσει να το κάνει, αλλά τώρα καλείται να τα βάλει ουσιαστικά με το εαυτό του, αφού δοκιμάζεται για ένα προσωπικό ρεκόρ σε μία παγωμένη ευθεία στη Σουηδία.

Η ανώτερη ταχύτητα που καταγράφηκε ήταν 274,56 χλμ/ώρα, ωστόσο η μέση ταχύτητα για ένα χιλιόμετρο ήταν 261 χλμ/ώρα. Σε αυτά τα ρεκόρ, το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα μέχρι το πρώτο χιλιόμετρο και από εκεί και πέρα ξεκινά να καταγράφεται η ταχύτητά του για το επόμενο χιλιόμετρο. Έτσι προκύπτει η μέση ταχύτητα για την απόσταση του ενός χιλιομέτρου.

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...