James May: Το νέο show δεν θα έχει βάση το στούντιο

Σχετικά άρθρα

james-may_100439084_h

Μέσα στην μια ώρα που διαρκούσε το Top Gear, υπήρχαν και σχεδόν 15 με 20 λεπτά πλάνων μέσα από ένα στούντιο, όπου οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May, μας έλεγαν διάφορα νέα, ενώ υπήρχε και μια παρουσίαση ενός καλεσμένου.

Αυτή τη δομή θα πρέπει να την ξεχάσουμε στο νέο show που ετοιμάζουν στο Amazon Prime, καθώς ο “Captain Slow” σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε χαρακτηριστικά:

Δεν είμαστε πλέον ένα πράγμα με επίκεντρο το στούντιο. Φτιάχνουμε μια σειρά από τηλεοπτικά επεισόδια και δεν έχουμε μια βάση. Είναι εξωφρενικά ακριβό αυτό που κάνουμε, για λόγους που εύχομαι πως θα γίνουν εμφανείς όταν το δείτε. Κάνουμε περισσότερα επεισόδια από όσα κάναμε τις τελευταίες μέρες στο Top Gear. Είναι αρκετά έντονο.

Ο May είπε επίσης, ότι δεν είναι γνωστό ακόμα το πως θα ονομάζεται, και η πρώτη σεζόν θα έχει τουλάχιστον 11 επεισόδια, κάτι που σημαίνει ότι συνολικά θα κάνουν τουλάχιστον 30 επεισόδια στη 3-χρονη συμφωνία τους με το Amazon.

ΠηγήThe Guardian

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Guenther Steiner επιστρέφει στα paddock της Formula 1

Δεν πέρασε ούτε 1,5 μήνας από τότε που ο Guenther Steiner και η Haas αποφάσισαν να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους και ο Ιταλοαμερικανός επιστρέφει στα...

Δες το επίσημο teaser τρέιλερ της νέας σεζόν του Drive to Survive

Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου, την τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν, θα ανέβει στο Netflix η έκτη σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς,...