Toyota: Κάναμε όμορφο το Prius Prime επειδή ακούσαμε τα παράπονα του κόσμου

Σχετικά άρθρα

Toyota Prius Prime Live in New York 2016 (12)

Στην έκθεση της Νέας Υόρκης η Toyota παρουσίασε το Prius Prime, την υβριδική έκδοση του νέου Prius που ομολογουμένως είναι όμορφο. Το αυτοκίνητο διαθέτει νέο εμπρός και πίσω μέρος, με τα εμπρός φωτιστικά με τα τέσσερα LED φώτα να μοιάζουν με αυτά του Mirai, ενώ το πίσω μέρος, επίσης, διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα.

Ο Nathan Kokes της Toyota, από την έκθεση της Νέας Υόρκης όπου βρέθηκε, δήλωσε πως οι μηχανικοί της εταιρίας άκουσαν τα παράπονα του κόσμου τόσο σχετικά με τον σχεδιασμό του Prius Plug-in, όσο και με την ηλεκτρική αυτονομία του, γι’αυτό και στη νέα γενιά τα βελτίωσαν και τα δύο. Η ηλεκτρική αυτονομία του Prius Prime φτάνει τα 35 χλμ/ώρα, με την μέγιστη ταχύτητα όταν κινείται με ηλεκτρισμό να φτάνει τα 135 χλμ/ώρα, την ώρα που η πρώτη γενιά είχε αντίστοιχη τελική ταχύτητα 100 χλμ/ώρα.

2017_Toyota_Prius_Prime_07

Σε ότι αφορά το εσωτερικό του, εκεί κλέβει την παράσταση η νέα οθόνη αφής 11,6 ιντσών του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Ο Kokes είπε πως ίσως στο μέλλον η Toyota σκεφτεί το ενδεχόμενο να τοποθετήσει τρία καθίσματα στο πίσω μέρος του Prius Prime. Να θυμίσω πως η καμπίνα του μπορεί να φιλοξενεί έως τέσσερα άτομα.

ΠηγήAutoblog.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...