Η Tesla teasάρει το Model 3 λίγο πριν τη παρουσίαση

Σχετικά άρθρα

teslamodel3

Με τις δυτικές ακτές της Αμερικής έχουμε 10 ώρες διαφορά, και στις 20:30 (05:30 ώρα Ελλάδας) η Tesla θα παρουσιάσει το τρίτο μοντέλο της γκάμας της. H αμερικάνικη εταιρία πριν λίγο έδωσε την πρώτη teaser φωτογραφία του Model 3, και αναφορές θέλουν το entry-level ηλεκτρικό μοντέλο να έχει κομψό σχεδιασμό, δανειζόμενο στοιχεία από τα Model S και Model X.

Το Model 3 είναι ψηλότερο από το Model S, με την μπροστά μάσκα να έχει στοιχεία του Model X. Μηχανικά ακούγονται δύο σενάρια, με το ένα να λέει ότι θα φορά μπαταρία 80 kWh, έχοντας αυτονομία 483 χιλιομέτρων, κάνοντας τα 0-96 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα, ενώ το άλλο λέει ότι θα έχει μια μικρότερη μπαταρία, χωρητικότητας 60 kWh, με αυτονομία 360 χλμ.

Model3Event

Η ζήτηση που αναμένεται να έχει το Model 3 είναι μεγάλη, με τον Elon Musk να δηλώνει πως ίσως η Tesla αναγκαστεί να αυξήσει την παραγωγή της, ώστε να προλάβει την αναμενόμενη ζήτηση για το Model 3. Η τιμή του θα ξεκινά από τις 35.000 δολάρια και θα φτάνει έως τις 50.000 με 60.000 δολάρια στις κορυφαίες εκδόσεις του. Περισσότερες, επίσημες λεπτομέρειες για το Model 3 θα μάθουμε κατά την παρουσίαση του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα