Αυτό είναι το Honda UR-V

Σχετικά άρθρα

Honda UR-V 2016 (1)

Στα τέλη του μηνός η Honda θα παρουσιάσει στην έκθεση του Πεκίνου το UR-V, την έκδοση παραγωγής του Concept D και αυτές οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν τον σχεδιασμό του ιαπωνικού SUV, το οποίο θα πωλείται αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας, από τα τέλη του έτους.

Το Honda UR-V θα τεθεί απέναντι από τα Ford Edge, Toyota Highlander και το επερχόμενο Volkswagen CrossBlue και μηχανικά θα τροφοδοτείται από δύο κινητήρες βενζίνης, έναν ατμοσφαιρικό 2,4-λίτρων και έναν 2.0-λιτρο turbo.

Honda UR-V 2016 (3)

Οι κινητήρες θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων που θα στέλνουν την κίνηση είτε στους δυο, είτε σε όλους τους τροχούς. Η τιμή του θα ξεκινά από τις 250.000 γιουάν (€35.000) και θα φτάνει έως τις 425.000 γιουάν (€63.000). Το Honda UR-V θα είναι το μεγαλύτερο SUV της ιαπωνικής φίρμας στη Κίνα και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της κοινοπραξίας Guangzhou-Honda.

Honda UR-V 2016 (2)

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...