Νέο Lexus LFA;

Σχετικά άρθρα

Αν ισχύει το δημοσίευμα από την Ιαπωνία, η Lexus ετοιμάζει την δεύτερη γενιά του LFA που θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Τόκιο το 2019. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το αυτοκίνητο θα φορά έναν υβριδικό V8 3,7-λίτρων κινητήρα που θα αποδίδει 800 άλογα, 240 άλογα περισσότερα από το LFA πρώτης γενιάς με τον V10 ατμοσφαιρικό κινητήρα 4,8-λίτρων.

Το δημοσίευμα είναι εντελώς αντίθετο με την δήλωση του Alain Uyttenhoven, του επικεφαλής της Lexus στην Ευρώπη που προ μερικών μηνών είχε πει πως δεν υπάρχουν άμεσα σχέδια για τον διάδοχο του LFA στα συρτάρια της εταιρίας του. O Uyttenhoven είχε πει:

Είναι πιθανό ότι μία μέρα θα κάνουμε άλλο ένα supercar αλλά κατά τη γνώμη μου, ένα super-high-end μηχάνημα δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε τώρα.

Αναρωτιέσαι γιατί; Ο Uyttenhoven λέει ότι “το πρόβλημα με αυτά τα αυτοκίνητα, είναι ότι καταλήγουν σε κάποιο garage και τα βλέπεις στους δρόμους”. Είναι λογικό και επίσης, είναι αλήθεια. Γι’ αυτό η Lexus θέλει να εστιάσει σε αυτό που ονομάζει “προσιτές επιδόσεις”. Σε αυτοκίνητα που ο κόσμος θα αγοράζει με βάση το συναίσθημα και όχι τη λογική και σε αυτοκίνητα που θα κυκλοφορούν στους δρόμους.

Για το μέλλον, ποιος ξέρει; Δεν λέω ότι δεν θα κάνουμε άλλο LFA. Απλά δεν ξέρω. Αλλά είμαι σίγουρος ότι θα σας εκπλήξουμε στο μέλλον με τα αυτοκίνητα που έχουμε στα πλάνα.

ΠηγήResponse.jp

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...