Τα πρώτα review της Jaguar F-Pace

Σχετικά άρθρα

fpace-pics-d2-472

Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουν οι δοκιμές της Jaguar F-Pace και αυτά τα δύο video είναι τα πρώτα review του νέου βρετανικού crossover.

Το μοντέλο διαθέτει αλουμινένια δομή, κάτι που κάνει το βάρος του να μην ξεπερνά τα 1.665 κιλά, ενώ προσφέρεται με μια γκάμα τετρακύλινδρων και εξακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου απόδοσης από 150 έως 380 άλογα, με την δύναμη να περνά μέσω μηχανικών και αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων είτε στους μπροστά, είτε σε όλους τους τροχούς.

Στην Ελλάδα το μοντέλο ξεκινά από τις 51.200 ευρώ και προσφέρεται με τον 2.0-λιτρο Ingenium diesel κινητήρα απόδοσης 150 και 180 ίππων, τον 3.0-λιτρο diesel απόδοσης 300 ίππων και με τον 3.0-λιτρο κομπρεσοράτο απόδοσης 340 ίππων. Αργότερα θα προστεθούν στην γκάμα ένας 2.0-λιτρος turbo βενζίνης απόδοσης 240 ίππων, όπως και ένας 3.0-λιτρος κομπρεσοράτος απόδοσης 380 ίππων. Περισσότερες λεπτομέρειες γι’αυτή, μπορείς να διαβάσεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Να τι συμβαίνει σε έναν κινητήρα εάν του βάλεις πολύ παραπάνω λάδι

Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης απαιτούν λάδι για να λειτουργούν, αλλά τι γίνεται εάν βάλεις παραπάνω λάδι από αυτό που ορίζει ο κατασκευαστής; Μερικά...