Νέο Audi TT RS τράκαρε στο Nurburgring Nordschleife

Σχετικά άρθρα

tt rs

Η Audi συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης του νέου TT RS στο Nurburgring Nordschleife, αλλά εκεί ο οδηγός ενός εκ των αυτοκινήτων, έχασε τον έλεγχο του, με αποτέλεσμα να τρακάρει στις μπαριέρες της πράσινης κόλασης.

Το αυτοκίνητο, όπως και το RS3 Sedan, θα εξοπλίζεται με έναν ολοκαίνουργιο 2.5 TFSI κινητήρα. Ο νέος πεντακύλινδρος κινητήρας δεν έχει τίποτα κοινό με τον υπάρχον κινητήρα, με το TT RS να γίνεται το πρώτο που θα το φορά. Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Πεκίνο στις 25 Απριλίου, ενώ ο κινητήρας θα τοποθετηθεί και στο ανανεωμένο RS3 Sportback που αναμένεται μέσα στη χρονιά.  Ο κινητήρας φημολογείται πως θα παράγει 400 άλογα και θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, με το Audi RS3 Sedan να παρουσιάζεται επίσημα τον Αύγουστο.

https://www.youtube.com/watch?v=LBJbxmr7uRI

Το TT RS φορά bodykit με επιθετικής σχεδίασης μπροστά προφυλακτήρα με μεγάλες εισαγωγές αέρα, νέα γρίλια, πλαϊνά skirts, νέο πίσω προφυλακτήρα, ενώ πίσω υπάρχουν διπλές οβάλ απολήξεις εξατμίσεων και OLED φωτιστικά σώματα. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 4 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 χλμ/ώρα. Επιπλέον θα υπάρχει και η TT RS Performance έκδοση, που θα αντικαταστήσει την TT RS Plus και αναμένεται να αποδίδει 420 άλογα, με την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, αποκλειστικά μέσω του 7-τάχυτου DSG.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...