Διέρρευσαν οι ημερομηνίες παρουσίασης των νέων Audi

Σχετικά άρθρα

exciting-new-audis-coming-in-2016-sq7-q5-sq5-a5-coupe-and-cabriolet-104940_1

Η Audi αυτή τη στιγμή διαθέτει τον “γηραιότερο” στόλο σε σχέση με τις τρεις premium γερμανικές εταιρίες, αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει καθώς η χρονιά που διανύουμε θα είναι αρκετά busy, κάτι που αποδεικνύει και το παραπάνω έγγραφο που αποκαλύπτει τις παρουσιάσεις που θα γίνουν μέσα στην χρονιά.

Σε αυτό παραδόξως λείπει το facelift του A3, ίσως γιατί θα παρουσιαστεί στην Γενεύη. Εκεί θα δούμε και τα A5 και S5 coupe, τα οποία θα λανσαριστούν από τον ερχόμενο Απρίλιο, ενώ η Sportback και Cabriolet έκδοση θα ακολουθήσουν τον Μάιο και Ιούλιο αντίστοιχα.

Τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθεί το λανσάρισμα και του TT RS, ενώ τον Αύγουστο θα ακολουθήσει το RS3 sedan, που είδαμε τις προηγούμενες μέρες. Επίσης το Απρίλιο, θα δούμε και το R8 Spyder, το οποία λογικά θα γίνει το ακριβότερο Audi στην ιστορία της, ενώ τον ίδιο μήνα θα δούμε και το νέο Q5, το οποίο θα παρουσιαστεί μαζί με την SQ5 έκδοση.

Στα μέσα του καλοκαιριού, και πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του SQ7, το οποίο θα φοράει τον ολοκαίνουριο V8 TDI, που θα χρησιμοποιηθεί από τη νέα Porsche’s Cayenne, Panamera και το νέο A8. Τον δεύτερο μήνα του φθινοπώρου και μετά την έκθεση του Παρισιού, θα κάνει το ντεμπούτο της η υβριδική έκδοση του γερμανικού SUV, με τα υπόλοιπα αυτοκίνητα να έρχονται από το 2018.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτα θα παρουσιαστεί το RS5, μετά θα έρθει το RS4, τα νέα A6, A7 και A8, ενώ το “μικρό” R8 με τον V6 turbo κινητήρα θα το δούμε και αυτό κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Dakar: Πρόστιμο 750.000 ευρώ στην Audi

Λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση της νίκης στο θρυλικό και εξαιρετικά απαιτητικό Rally Dakar, η Audi έκανε γνωστό ότι αποχωρεί άμεσα από το παγκόσμιο...

Το Audi R8 είναι επισήμως νεκρό

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Audi έχει ανακοινώσει την ολοκλήρωση της παραγωγής του R8, παρουσιάζοντας -τότε- τη V10 GT RWD έκδοση του, ενώ...