Μπροστοκίνητη η νέα Mercedes SLC;

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Benz-SLC-0

Τη μείωση του κόστους εξέλιξης μιας αποκλειστικής πλατφόρμας αλλά και το Audi TT φαίνεται να έχει ζηλέψει η Mercedes, καθώς πρόσφατα ο Dieter Zetsche σε ερώτηση σχετικά με την νέα γενιά της SLC απάντησε σχετικά:

Ένα μπροστοκίνητο roadster είναι ένα εντελώς διαφορικό “ζώο”.

Και συνέχισε, δίνοντας έμφαση ότι πρέπει να σκεφτούν πολλά περισσότερα από απλά να χρησιμοποιήσουν μια ήδη υπάρχουν πλατφόρμα τους, κυρίως σχεδιαστικά, λέγοντας:

Ειδικά το μακρύ καπό της Mercedes-Benz και η μεγάλη απόσταση ανάμεσα στον εμπρός άξονα και την πόρτα είναι η υπογραφή μας. Αυτό έχει μαθευτεί, είναι κληρονομιά στην εταιρία.

Mercedes-SLC

Ενώ πρόσθεσε:

Όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν μεγάλες επεκτάσεις στην αυτοκινητοβιομηχανία, και αυτές είναι περισσότερο στα sedan και στα SUV, παρά στα sport αυτοκίνητα. Μέσα σε αυτό το κλίμα, πρέπει να κοιτάξουμε και τα coupe μας και τα cabrio μας και τα roadsters.

Μεταφράζοντας αυτά τα λόγια η απάντηση στην ερώτηση του τίτλου, είναι πολύ πιθανό να είναι καταφατική και να δούμε ένα μπροστοκίνητο roadster από την Mercedes-Benz, το οποίο θα δανείζεται μέρη από κάποιο άλλο μοντέλο της.

ΠηγήCar Advice

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...

Ανακαλούνται 241 Mercedes στην Ελλάδα

Ως μέρος της παγκόσμιας ανάκλησης που επηρεάζει συνολικά 247.443 AMG GT, C-Class, CLE, E-Class, EQE, EQS, GLC, S-Class και SL-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 6...