Ferrari: Ολέθριο λάθος αν δίναμε κινητήρες στη Red Bull

Σχετικά άρθρα

P-20160418-00881_News

Έναν… Γολγοθά πέρασε η Red Bull μέχρι να υπογράψει συμφωνία για την προμήθεια κινητήρων. Οι σχέσεις της αυστριακής ομάδας με τη Renault μόνο καλές δεν ήταν μέσα στο 2015, έτσι οι πρώην Πρωταθλητές αναγκάστηκαν να απευθυνθούν αρχικά στη Mercedes και αργότερα στη Ferrari, ώστε να πάρουν κινητήρα κορυφαίου επιπέδου για το 2016.

Τελικά, στο πίσω μέρος της RB12 βλέπουμε το λογότυπο της TAG Heuer, με τον κινητήρα ουσιαστικά να είναι της Renault. Η RB12 είναι ένα εξαιρετικό σασί όπως δείχνουν τα έως τώρα αποτελέσματα, και ο Sergio Marchionne, Πρόεδρος της Ferrari, τονίζει πως ορθώς η ομάδα του δεν έδωσε κινητήρες στη Red Bull, διότι η ομάδα του Milton Keynes θα είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.

Θα είχαμε κάνει ένα τεράστιο λάθος. Δε θα έπρεπε να είναι μπροστά μας, κάτι που επιβεβαιώνει τα λάθη που κάναμε στις κατατακτήριες.

Από την άλλη, ο Toto Wolff, που δηλώνει οπαδός του ανταγωνισμού, θα ήθελε να δει τον Daniel Ricciardo να έχει έναν απροβλημάτιστο αγώνα, πιστεύοντας ότι έτσι ο Αυστραλός θα δυσκόλευε πολύ τον Sebastian Vettel για τη δεύτερη θέση.

Αν κοιτάξετε τον ρυθμό που είχαν, ήταν πολύ δυνατοί. Θα ήταν καλό αν επέστρεφαν, σκεπτόμενοι ότι ο Ricciardo έχασε τον αγώνα από ένα κλατάρισμα. Μπορείτε να φανταστείτε ότι αυτό θα έκανε πιο δύσκολη τη δουλειά του Vettel. Έτσι, αν κοιτάξουμε αυτό το 3ήμερο, φαίνεται ότι έχουν κερδίσει κάποια απόδοση.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...