Η AMG είναι έτοιμη για δεύτερο μοντέλο

Σχετικά άρθρα

amg-render-web

Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα ακόμη, αλλά απ’ ότι φαίνεται η AMG νιώθει έτοιμη να λανσάρει και να υποστηρίξει ένα δεύτερο μοντέλο, πέραν της GT. Τάδε έφη Tobias Moers, ο επικεφαλής της AMG σε Αγγλικό μέσο, χωρίς όμως να δίνει επιπλέον πληροφορίες.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι τώρα βρισκόμαστε σε ένα επίπεδο που να μπορούμε να υποστηρίξουμε ένα ακόμα ειδικό μοντέλο.

Όμως αυτό, σύμφωνα με τον Moers πάντα, “θα είναι εντελώς διαφορετικό από την GT”. Ακούγεται ότι η AMG εξετάζει την πιθανότητα λανσαρίσματος ενός προηγμένου τεχνολογικά, κεντρομήχανου, υβριδικού supercar που θα λειτουργήσει ως γέφυρα ανάμεσα στην AMG που ξέρουμε τόσα χρόνια και στην AMG που βλέπουμε στην F1. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η Γερμανική εταιρία θα δημιουργήσει κάποιο super-exclusive hypercar περιορισμένης παραγωγής… Όπως έχει δηλώσει ο Moers στο παρελθόν, η Mercedes-AMG δεν είναι ακόμα έτοιμη να ανταγωνιστεί στο 1+ εκατομμύριο ευρώ. Έτσι, το φημολογούμενο μοντέλο θα τεθεί αντιμέτωπο με προτάσεις όπως η McLaren 650S και η Ferrari 488 GTB… αλλά θα αντιπαραβάλει την υβριδική τεχνολογία του και τις προηγμένες τεχνικές ελαφριάς κατασκευής. Επίσης, αναμένεται να προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις όπως coupe, cabrio αλλά και ειδικές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...